Dr. Jakab Ferenc

Dr. Jakab Ferenc magánállatorvos

Dr. Jakab Ferenc
állatorvos, homeopata állatorvos
Fehér Agyar Állatorvosi Rendelő
H-7100 Szekszárd,
Rákóczi u. 92.
http://www.feheragyar.hu
E-mail: drjakabf@tolna.net
Tel.: 00 36 30 937 19 06

Dr. Jakab Ferenc zeneszerzö
Kattints az alábbi képre a zenei honlap megtekintéséhez.

Gyerekkoromban magán tanárnál tanultam hegedülni, majd autodidakta módon zongorázni kezdtem. A zongoratanulást felnõttként folytattam a szekszárdi Liszt Ferenc zeneiskolában, Husek Rezsõ irányításával. Zeneelméletet, összhangzattant és a szintetizátor használatát ugyanebben az iskolában, illetve magán úton Füzi Jánostól tanultam. Elsõ, saját szerzeményeimet tartalmazó nagylemezem 2002-ben jelent meg magán kiadásban, A tenger hangjai címmel.

Második lemezem, a Nagy Klasszikusok szintetizátoron 2004-ben jelent meg, szintén magán kiadásban.

Mindkét zenei anyag végleges elkészítése és a stúdió munka profi zenészek közremûködésével történt (Tinta Tibor, Füzi János).

2003-ban a Szekszárd Megyei jogú Város Szilveszter éjszakai zenés mûsorában szintetizátorral közremûködtem, 2004-ben a Szilveszter éjféli tûzijáték zenei alapját szerzeményeimbõl állították össze.

2005-ben önálló koncertet tartottam a szekszárdi Mûvészetek Házában, ahol a Nagy klasszikusok szintetizátoron címû lemezen lévõ számok hangzottak el az eredeti hangszereken (orgonán és zongorán Lozsányi Tamás orgonamûvész mûködött közre) és a szintetizátoros feldolgozásban, a saját elõadásomban.

3 Responses to “Dr. Jakab Ferenc”

 1. sandorgal says:

  Talán kevesen tudják, hogy Dr. Jakab Ferenc, szekszárdi állatorvos mennyire nagy zenerajongó és zeneszerzö!

  Kedves Feri! Teljes szivemböl gratulálok a saját szerzeményeidet megörökitö CD-ékhez! Gyerekkorom óta csodáltam azokat az embereket, akik zenei tehetséggel lettek megáldva. En sajnos nem ilyen vagyok, sohasem tudtam megtanulni egyetlen zeneszerszámon se játszani, de azóta is nagy zene rajongó vagyok. További sok sikert kivánok!
  Dr. Gál Sándor
  Indianapolis

 2. KELLY says:


  CHEAP GENERIC PHARMACY: Order@Eye.Care.Generic.Drugs.Online” rel=”nofollow”>.

  Buy Generic Pills Today!…

 3. Allan says:

  core@begin.summons” rel=”nofollow”>.…

  thank you!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.